KONTAKT:

OSNOVNA ŠOLA VENCLJA PERKA
Ljubljanska 58 a, 1230 Domžale

DŠ: SI16670884

SI56 0110 0600 8355 021

e-mail: os.vp-domzale@guest.arnes.si
tel.: 729 8 300
mobitel številka: 041 651 095

Dežurna številka OPB: 041 695 930

Poziv za prijavo na brezplačni topli obrok



Spoštovani starši!

Iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo prejeli okrožnico, katere vsebina se nanaša na zagotavljanje brezplačnega toplega obroka pri pouku na daljavo v času zaostrenih epidemioloških razmer.

V sodelovanju z občino bomo organizirali kuhanje toplih obrokov. Brezplačni topli obrok pripada učencem, ki imajo v tem šolskem letu subvencionirano kosilo ter tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Starši oz. skrbniki otrok se morajo na kosilo nujno prej prijaviti

Prijava na topli obrok mora vsebovati:

  • ime in priimek otroka
  • razred in oddelek
  • rojstni datum
  • naslov bivanja otroka
  • ime in priimek starša oz. skrbnika
  • elektronski naslov starša oz. skrbnika

Prijave prosim pošljite najkasneje do nedelje, 8. 11. 2020, do 15.00 na elektronski naslov vodje prehrane, anja.novak2@guest.arnes.si

S prijavo svojega otroka na prevzem toplega obroka v šoli privolite, da občina in šola v tem obrazcu navedene podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka. Prijava velja za ves čas polnega ali delnega zaprtja šole. 

Prevzem obroka: 

S kuhanjem in razdeljevanjem toplih obrokov pričnemo takoj, ko se z občino dogovorimo, katera šola oz. vrtec bo prevzel pripravljanje obrokov. Hrano boste predvidoma prevzeli v embalaži za enkratno uporabo. O času in kraju prevzema boste obveščeni naknadno.

 

V priponki imate uraden občinski obrazec za prijavo na prevzem brezplačnega toplega obroka, ki ga izpolnjenega in podpisanega  prinesete na prevzemno mesto ali skeniranega oz. fotografiranega pošljete na elektronski naslov vodje prehrane.

 

Lep pozdrav,

Petra Korošec, ravnateljica in Anja Novak, vodja prehrane

 

Priloga: obrazec za prijavo na brezplačni topli obrok