KONTAKT:

OSNOVNA ŠOLA VENCLJA PERKA
Ljubljanska 58 a, 1230 Domžale

DŠ: SI16670884

SI56 0110 0600 8355 021

e-mail: os.vp-domzale@guest.arnes.si
tel.: 729 8 300
mobitel številka: 041 651 095

Dežurna številka OPB: 041 695 930

Obvestilo in pozdrav



Dragi učenci, spoštovani starši in vsi moji sodelavci,

pred nami so družinski prazniki, ki jih vsak preživlja na svoj način. Pretekla leta smo vsi komaj čakali, da se lahko družimo s svojimi najbližjimi, da dan ali dva v miru preživimo z družino in da se vikend podaljša še za en dan. Danes je nekoliko drugače. Bližamo se že tridesetemu dnevu, od kar ostajamo doma. To niso počitnice, ki si jih vedno tako zelo želimo, danes imamo drugačne misli in želje.

Ampak bodimo optimistični.

Dragi učenci, sedaj vidimo, kako zelo potrebujemo drug drugega, kako zelo se lahko imamo  v šoli tudi lepo. Z veseljem vas bom pričakala na šolskem pragu, takoj ko bo to mogoče.

Starši, naj se vaša preizkušnja konča. Izkazali ste se, svojim otrokom stojite ob strani in želim vam, da tudi vi ponovno »zadihate«. Brez vas, bi bilo naše delo še težje.

Kolegice in kolegi, kako rada bi vam v živo povedala, da vas pogrešam in kako hvaležna sem, da vsak po svojih najboljših močeh prispeva k temu, da pouk lahko poteka naprej.

Na srce vam polagam besede Tomaža Humarja: »Priznavati začenjaš svoje poraze z dvignjeno glavo in odprtimi očmi, s pokončno držo odraslega, ne s potrtostjo otroka. Naučiš se graditi vse svoje poti danes, ker so jutrišnja tla preveč negotova za načrtovanje. Čez nekaj časa spoznaš, da te celo sonce preveč opeče, če se mu predolgo izpostavljaš. Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože.

In nauči se, da resnično lahko zdržiš... Da si resnično močan in da si resnično vreden.«

 

Naj bo zdravje, mir, ljubezen in toplina tisto, kar vas bo spremljalo v prazničnem času in še naprej.

                                                                             

Petra Korošec, ravnateljica